Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
20.12.2016 13:03

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Hadi Baba’ adlı iki perdelik komedi oyununu Salihlili tiyatro severlerle buluşturdu. Salihlili sanatseverlerin tam not verdiği oyun, ayakta alkışlandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenen ‘Hadi Baba’ adlı tiyatro oyunu, Salihlili sanatseverlerle buluştu. Zafer Keskiner Şehir Tiyatrosu’nda sahnelenen tiyatro oyununu, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, Büyükşehir Belediyesi Salihli Koordinasyon İşleri Müdürü Ali Rıza Ünveren ile çok sayıda tiyatro sever izledi. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz’ün uyarladığı ve yönettiği ‘Hadi Baba’ adlı oyun, eşinden uzun süre önce ayrılmış olan sıkılgan, asosyal roman yazarı Levent’i ‘Her Yerde Aşk’ yayınevi editörünün aramasıyla başlar. Yayınevine değerlendirilmesi için gönderdiği roman çok beğenilmiştir ve basılıp piyasaya sürülmek istenmesi tiyatro severlere mizahi bir dille anlatıldı. İzleyicilere eğlenceli saatler yaşatan Hadi Baba adlı tiyatro oyunu, oyuncuların sergilediği performans ile büyük beğeni topladı. Oyun sonunda sahneye davet edilen Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Salihli’ye sanat dolu güzel bir gece yaşatan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür ederek, sanatçılara çiçek takdim etti.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu