Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.05.2012 11:10

MANİSA Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu katlamak amacıyla ‘Bayramımızı Kutluyoruz’ sloganıyla düzenlediği etkinlikler, kentin çeşitli noktalarında gerçekleştirilen halk oyunu gösterileri ve müzik dinletileri ile başladı.

Manisa Belediyesi’nin düzenlediği ‘Bayramımızı Kutluyoruz’ etkinlikleri, Manisa Belediyesi Halk Oyunları ekibinin Manolya Meydanı’nda düzenlediği zeybek gösterileri ile başladı. Etkinliklerde Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu da hazır bulundu. Zeybek gösterileri ile Manisalıları kendilerine hayran bırakan halk oyunları ekibi, izleyenlerden tam not aldı. Bazı vatandaşlar gösterileri cep telefonlarından fotoğraf ve görüntü çekerek, kaydetti. Manisa Belediyesi Halk Oyunları ekibi, 22 Sultanlar sevgi yolunda da gösteri yaptı. Ege Bölgesi’ne özgü zeybek oyununu tüm çeşitleriyle sergileyen halk oyunu ekipleri, izleyen vatandaşların alkışını aldı.

Final Yonca Lodi ile

‘Bayramımızı Kutluyoruz’ etkinliklerinin ikinci bölümünde ise, Tarzan Meydanı ve Ulupark içinde Manisa Belediye Konservatuvarı eğitmenlerinin sahne aldığı konserlere yer verildi. Etkinliklerin 19 Mayıs Cumartesi gecesine kadar devam edeceğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, “Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlerimize armağan ettiği, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkuyla kutlanması amacıyla Manisa Belediyesi olarak bir dizi etkinlikler düzenledik. Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, geleceğimizin teminatı gençlerimize önem veriyor. O’nun talimatlarıyla düzenlediğimiz bu etkinlikler, Gençlik Haftası boyunca devam edecek. 19 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00’de düzenleyeceğimiz fener alayı ve ardından Yonca Lodi konseriyle etkinliklerimiz son bulacak” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu