Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
30.05.2012 13:40

MANİSA Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu, düzenlenen konserde Manisalılarla buluştu. Birbirinden güzel eserlerin seslendirilmesinin yanı sıra, halkoyunları ve danslarla zenginleştirilen konserde, doğum günü olan koro şefi Aylin Nuriye Eralp’e de sürpriz yapıldı. Manisalılar, konsere tam not verdi.

Manisa Belediyesi Konservatuvarı eğitmenleri ile öğrencilerinden oluşan Manisa Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu, düzenlenen konserde Manisalılarla bir araya geldi. İki bölümden oluşan ve 20 parçanın seslendirildiği konseri Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Tamer Çipiloğlu, Belediye Meclis üyeleri Hüseyin Köroğlu, Hüseyin Alp, Müzeyyen Yoğurtçu, Hüseyin Erkenci ve çok sayıda Manisalı vatandaş izledi. Koro şarkıların yanı sıra solo parçalara da yer verilen konser, yaklaşık 2 saat sürdü. Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserlerine yer verilen gecede, Manisa Belediyesi Konservatuvarı Halkoyunları bölümü öğrencileri de gösteri yaptı. Öğrencilerin performansı alkış aldı.

Koroya teşekkür

Konserin sonunda koro ayakta alkışlanırken, Koro Şefi Aylin Nuriye Eralp de, seyircilerden gelen istek üzerine ‘Kıskanırım Seni Ben’ adlı eseri seslendirdi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sahneye çıkarak Eralp’e çiçek takdim etti. Gösterilen performans nedeniyle Manisa Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu’na teşekkürlerini sunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bugüne kadar yapılan çalışmaların semeresini, başta koromuz, ses sanatçılarımız, saz sanatçılarımız ve koroda görev alan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ağızlarına sağlık, yüreklerine sağlık. Bizlere böyle güzel bir gece yaşattıkları için verdikleri emeklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başta Belediye Başkan Yardımcımız Nursel Hanım ve Kültür Müdürümüz olmak üzere emeği geçenleri kutluyorum. Böylesine güzel gecelerin Manisa’da devamının gelmesini diliyorum” dedi.

Koro Şefi’ni duygulandıran sürpriz

Gecede doğum günü olan Koro Şefi Aylin Nuriye Eralp’e de sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. ‘Mutlu Yıllar’ şarkısı eşliğinde getirilen pastayı gören Eralp, şaşkınlığını gizleyemedi. Pastanın gelmesinin ardından Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Eralp’in anne ve babasını da sahneye davet etti. Anne Şerife ve baba Mete Eralp, duygusal anlar yaşarken, gerçekleştirilen sürpriz nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkürlerini sundu. Eralp’e mutlu yıllar dileyen ve yeni yaşının sağlık ve mutluluk getirmesini isteyen Ergün, Eralp’le birlikte pasta keserek, koro üyelerine başarı belgelerini takdim etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu