21.03.2017 12:15

Çanakkale Zaferi’nin 102. yılı vesilesiyle Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Konservatuarı işbirliğinde hazırlanan programa Manisalılar tarafından büyük ilgi gösterildi. Şanlı Türk tarihinin en önemli zaferlerinden biri olan Çanakkale ruhunun yansıtıldığı oyun Perşembe günü bir kez daha Manisalılarla buluşacak

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102. yılında Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Konservatuarı zaferin ihtişamına yakışır bir anma programı düzenledi. Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şanlı zaferin kazanılmasında canları pahasına mücadele eden kahramanların anlatıldığı programda izleyiciler duygu dolu anlar yaşattı. Programa büyük ilgi gösteren birçok Manisalı oyunu ayakta takip ederken, birçok vatandaş da salonun dolu olması nedeniyle programı takip edemedi.
Manisalılarla Tekrar Buluşacak
Programa gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, “Gazi Mustafa Kemal önderliğindeki Türk halkının kurtuluş mücadelesini anlattığımız oyunumuza Manisalı vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi.  Programımıza gösterilen ilgi nedeniyle kendilerine teşekkür ediyoruz. 23 Mart Perşembe günü 20.00’da Şehir Tiyatrosu’nda vatandaşlarımız için programımızı tekrar sahneleyeceğiz ”dedi.