Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
31.03.2017 14:25

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Kütüphane Haftası dolayısıyla İl Halk Kütüphanesinde ‘Hacivat ve Karagöz’ adlı tiyatro oyununu çocuklar için sahneledi. Oyunda, kitap okumanın önemine değinildi.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ‘Hacivat ve Karagöz’ adlı tiyatro oyununu Kütüphane Haftası dolayısıyla İl Halk Kütüphanesi’nde çocuklar ile buluşturdu. Çocuklar, Hacivat ve Karagöz ile keyifli vakitler geçirirken, oyunun içeriği sayesinde de kitap okumanın önemi ve çok çalışmanın önemini öğrenme fırsatı buldular. Keyifli diyaloglarla daha da eğlenceli hale gelen doğaçlama gösteri kahkahalar ve alkışlar eşliğinde coşkuyla son buldu. Kitapların arasında eğlenceli bir gün geçiren öğrenciler, Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularına teşekkür etti.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu