Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
03.04.2017 09:27

Köprübaşı ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bakımsız durumda bulunan Avukat Özcan Akçiçek Parkı, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile yeniden canlandırıldı. Gündüzü ayrı, gecesi ayrı güzel olan Avukat Özcan Akçiçek Parkı’nda bulunan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde de çocuklar birçok branşta eğitim alabilecekler.

İl genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı’nda bakımsız durumda olan Avukat Özcan Akçiçek Parkı için hazırladığı projeyi tamamladı. Baştan aşağı yenilenerek ilçe sakinlerinin keyifle vakit geçirebileceği bir alana dönüştürülen Avukat Özcan Akçiçek Parkı’nda bulunan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde de çocuklar birçok branşta eğitim alabilecekler. Avukat Özcan Akçiçek Parkı’nda çalışmaların tamamlandığını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Büyükşehir Belediyesi olarak daha yaşanılabilir bir şehir oluşturmak için yoğun mesai harcıyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımızın keyifle vakit geçirebilecekleri sosyal alanlar oluşturuyoruz. Köprübaşı ilçemizde de bakımsız durumda bulunan Avukat Özcan Akçiçek Parkı için de çalışmalarımızı başlattık. Etüt ve Projeler Daire Başkanlığımızca projesi hazırlanan parkımız için daha sonra ihale gerçekleştirilerek çalışmalara start verildi” dedi.  
Baştan aşağı yenilendi
Avukat Özcan Akçiçek Parkı’nın, gerçekleştirilen çalışmalarla baştan aşağı yenilendiğin dile getiren Başkan Ergün, “Geçtiğimiz dönemde Manisa merkezinde birçok park ve yeşil alanı vatandaşlarımıza kazandırdık. Şimdi de bu çalışmalarımızı ilçelerimize yayıyoruz. Bu kapsamda Avukat Özcan Akçiçek Parkı’nda da başlattığımız yenileme çalışmalarını tamamladık. Ahşap pergola alanları, ışıklı gösteri havuzu, yürüyüş yolları, ahşap oturma birimleri ve çocuk oyun grupları ile daha güzel bir görünüme kavuşan parkımızda Köprübaşılı vatandaşlarımız artık keyifle vakit geçirebilecekler” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu