Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.04.2017 13:21

Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören minik öğrenciler Polis Haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Amirliği’ne ziyarette bulundu. Minik öğrenciler görevli polislere çiçek takdim ederek Polis Haftasını kutladılar.

Çeşitli etkinlikler düzenleyerek bünyesinde eğitim gören öğrencilerin sosyal hayata adapte olmasını sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri etkinliklerine devam ediyor. Bu kapsamda Gölmarmara Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören minik öğrenciler, merkez sorumlusu Reyhan Balaban ve öğretmenleri ile birlikte Gölmarmara İlçe Emniyet Amirliği’ne ziyarette bulundular. Görevli Polisler tarafından kapıda karşılanan minik öğrenciler polis abla ve abilerine çiçek takdim ederek Polis Haftasını kutladılar. Çocuklar, “Bizleri koruduğunuz için teşekkür ederiz” diyerek duygularını ifade ettiler. Gölmarmara İlçe Emniyet Amiri Ömer Kuzidadaş ise çocuklara teşekkür ederek, her zaman ziyarette bulunabileceklerini belirtti.

 

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu