13.04.2017 15:44

Manisa Büyükşehir Belediyesi Laleli Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören minik öğrenciler, Polis Haftası dolayısıyla Bozköy Çocuk Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne ziyarette bulundular. Minik öğrenciler, görevli polislerle keyifli bir gün geçirdi.

Polis Haftası dolayısıyla, Manisa Büyükşehir Belediyesi Laleli Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören minik öğrenciler, merkez sorumlusu Serap Gücüyen ve öğretmenleri ile birlikte, Bozköy Çocuk Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Müdürlüğü’ne ziyarette bulundular. Görevli polisler tarafından karşılanan minik öğrenciler, polislere karanfil dağıttılar. Polis araçlarını da inceleme fırsatı bulan öğrenciler, “Sizler sayesinde korunuyoruz. Teşekkür ederiz” diyerek duygularını belirttiler. Anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Merkez sorumlusu Serap Gücüyen, “Polislerimize gerçekleştirdiğimiz ziyarette minik öğrencilerimiz keyifli bir gün geçirdiler. Polislerimize iyi bir moral kaynağı oldular” dedi.