Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.04.2017 12:19

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı olması dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara bayram olarak armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Ergün, “23 Nisan 1920’de Türk Milleti, iradesinin ve egemenliğinin göstergesi olarak Büyük Lider Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni açmıştır. Bu tarih, o dönem ülkemizi işgal eden düşman ve emperyal güçlere karşı gösterilen en net ve kararlı adımdır. 23 Nisan 1920 tarihi, Mondros Mütarekesine boyun eğilmeyeceğinin yüce Türk milletince ilanıdır. O açıdan 23 Nisan 1920, şanlı Türk tarihinde önemli bir yer tutar” dedi.
“Atatürk emsalsiz bir liderdir”
1920 yılında ekilen tohumun 1923’te Mustafa Kemal’in gayretleriyle Cumhuriyet olarak filizlendiğini vurgulayan Başkan Ergün, “Devletimizin yönetim biçiminde 23 Nisan 1920 tarihi ile başlayan büyük değişim, Türk tarihinin binlerce yıllık akışı içinde 29 Ekim 1923'te Mustafa Kemal'in ısrarlı girişimleri ile milli iradeye en uygun ve en çağdaş yönetim biçimi olan Cumhuriyet ile taçlandırılmıştır. TBMM'nin açıldığı tarih olan 23 Nisan 1920 gününü Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk, Ulusal Egemenlik Bayramı olarak ilan etmiş, daha sonra da bu bayramı ülke yönetiminde söz sahibi olarak gördüğü yarının büyükleri çocuklara armağan etmiştir. Bu yönüyle de önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, dünyada emsalsiz bir lider olduğunu ortaya koymuştur” ifadelerini kullandı.
“Her çocuk, gelecektir”
Atatürk’ün izinde çalışmalarını yürüttüklerini de sözlerine ekleyen Başkan Ergün, mesajını şöyle tamamladı: “Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için önemli çalışmaları hayata geçiriyoruz. Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerimizle çağdaş eğitimi, Atatürk, vatan ve bayrak sevgisi aşıladığımız çocuklarımıza, oyun alanları ve bunun gibi hizmetleri sunuyoruz. Çünkü biliyoruz ki, mutlu yetişen bir çocuk geleceğin mutlu ve huzurlu dünyasına birey kazandırmaktır. Biliyoruz ki, her çocuk gelecektir. Bu duygularla tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bu bayramı çocuklara armağan eden, Gazi Meclisimizi dosta düşmana karşı açılmasına sağlayan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını saygıyla anıyorum.”

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu