Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.04.2017 09:23

Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören minik öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören minik öğrenciler merkez sorumlusu Şermin Kesmen ve öğretmenleri ile birlikte etkinlik düzenledi. Etkinlikte çuval yarışı, yumurta yarışı, balon patlatmaca, sandalye kapmaca ve çeşitli oyunlar oynanırken, öğrenciler 23 Nisan’ın anlamı üzerine şiirler de okudu. Minik öğrenciler Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu günü unutmayacaklarını söylediler. Merkez Sorumlusu Şermin Kesmen, “Öğrencilerimiz ile birlikte sürekli etkinlikler düzenliyoruz. Belirli Gün ve Haftalar da onların bilinçli olmalarını sağlamak adına eğitici etkinliklerimiz de oluyor. Hem eğleniyorlar, hem de eğitimlerini alıyorlar. 23 Nisan onların günü, doyasıya eğlendiler, güzel vakit geçirdiler” dedi.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu