Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
13.05.2017 10:34

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, toplu açılış ve temel atma törenleri için gittiği Sarıgöl’de, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan proje ve hizmetleri yerinde inceledi. Vatandaşların ilgisiyle karşılanan Başkan Ergün, yapılan ve yapılacak olan hizmet ve projelerin ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl’de toplu açılış ve temel atma törenlerinin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesinin ilçeye kazandırdığı tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ile birlikte Şehit Esin Akay Caddesi, Süleyman Demirel Parkı, İtfaiye Amirliği, Mezbaha, Kapalı Otopark ve Pazaryeri ile Gençlik Merkezi çalışmalarını inceleyen Başkan Ergün, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Başkan Ergün ve Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, ilk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesince yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Ergün, merkezin çok yakın zamanda gençlerin hizmetine açılacağını söyledi.

Sarıgöl İtfaiye Amirliği Hizmete Açıldı

Gençlik Merkezi’nin ardından Başkan Ergün ve beraberindekilerin bir sonraki durağı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl İtfaiye Amirliği oldu. İtfaiye erleri tarafından karşılanan Başkan Ergün’e çiçek takdim edildi. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe merkezine yeni itfaiye amirliği kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Ergün, hiç olmasını istemedikleri yangın, kaza ve benzeri olaylara etkin müdahale için bu hizmetlerin önemine vurgu yaptı. İtfaiye çalışanlarıyla tek tek selamlaşan Başkan Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ile birlikte Sarıgöl İtfaiye Amirliği’nin açılış kurdelesini kesti.

Modern Pazaryeri Bitince Modern Meydan Gelecek

Manisa Büyükşehir Belediyesince yapımı devam eden bir başka proje olan Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri’ni de inceleyen Başkan Ergün, yüklenici firma yetkililerinden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. İlçeye modern bir pazaryeri ile otoparkı kısa süre içinde kazandırmış olacaklarını belirten Başkan Ergün, çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte mevcut pazaryerine de kent meydanı yapacaklarını söyledi.

Sarıgöl’e AB Standartlarında Mezbaha

Pazaryeri ve otopark projesi inceleme gezisinin ardından Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığınca yapımı tamamlanan yeni mezbahada da incelemelerde bulunan Başkan Ergün, Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş’tan bilgi aldı. Başkan Ergün, “Sarıgöl’de yeni mezbaha inşaatını tamamladık. Tesisimiz son teknolojik aletler ile hizmet verecek. İçerisinde küçükbaş ve büyükbaş hayvan kesim alanlarının farklı olacağı şekilde projelendirildi. Ayrıca mezbahamızda Avrupa standartlarına uygun soğuk hava depoları mevcut” diye konuştu.

İlçede Yüzler Gülüyor

Sarıgöl Belediyesinin ilçeye kazandırdığı Süleyman Demirel Parkı ile 4 Eylül Parkı ve Kır Düğün Salonu’nda da incelemelerde bulunan Başkan Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ile birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi. İnceleme gezisini Şehit Esin Akay Akay Caddesi ile noktalayan Başkan Ergün, cadde üzerinde bulunan esnafları ve vatandaşları selamladı. Sarıgöllüler, yapılan hizmetler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’a teşekkürlerini sundu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu