Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.05.2017 12:30

Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören minik öğrencilere ‘Sindirella’ adlı masal okundu ve canlandırıldı. Çocuklar Anneler Günü dolayısıyla da öğretmenleri eşliğinde anneleri için resim yaptılar.

Çocukların hayal dünyalarının gelişmesine yönelik etkinlikler düzenleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri masal okuma etkinliklerine devam ediyor. Bu kapsamda Salihli Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören minik öğrencilere ‘Sindirella’ adlı masal okundu ve canlandırıldı. Masal okuma programının ardından yüz boyama etkinliği ile güzel bir gün geçiren çocuklar, Anneler Günü dolayısıyla da Öğretmenleri Şeyma Demir ile Anneleri için resimler çizdiler. Çocukların dolu dolu bir hafta sonu geçirmelerini sağladıklarını belirten Merkez Sorumlusu Şermin Kesmen, “Çocuklarımız zamanlarını kendilerini geliştirecek etkinliklerle geçiriyor. Onların gelişimlerine katkı sağlamak en büyük amacımız” dedi.     

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu