13.06.2017 14:01

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen ve Ramazan ayı boyunca tüm ilçelerde sergilenecek olan ‘Kaynana’ adlı ortaoyunu, Akhisarlılar için perde açtı. Akhisarlı tiyatro severler, oyuna büyük ilgi gösterdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Ramazan etkinlikleri kapsamında Şehir Tiyatrosu oyuncularınca sahnelenen ‘Kaynana’ adlı ortaoyunu, Akhisarlılar için perde açtı. Akhisar Belediyesi Park İçi Sinema Salonu’nda sahnelenen oyunu Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ve çok sayıda Akhisarlı sanatsever izledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz’ün yazıp yönettiği 60 dakikalık oyun, Akhisarlılara eğlenceli bir Ramazan akşamı yaşattı. Kızını vermek istemeyen sert, kabadayı bir kaynana ile onu ikna etmeye çalışan mahalle sakinlerinin hikayesinin anlatıldığı oyunda, kız istemenin ortaya çıkardığı komik durumlar, izleyenleri kahkahaya boğdu.
Oyuncular Performanslarıyla Göz Doldurdu
Oyuncuların performansı, enerjisi ve güldürünün dozunun sürekli yüksek tutulması nedeniyle Akhisarlılar unutulmaz bir gece yaşadı. Oyunun sonunda oyuncular, performansları nedeniyle dakikalarca alkış aldı. Oyunun sonunda sahneye gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri oyuncuları tek tek tebrik ederek, çiçek takdim etti. Akhisarlı vatandaşlar, böylesine güzel bir Ramazan gecesi nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.