Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.08.2012 15:37

BELEDİYE Konservatuarı ve Manisalı Ozanlar, Belediye Ramazan Etkinlikleri kapsamında verdikleri konserle mahallelilere keyifli bir gece yaşattı. Konserlere katılan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanırken, Ozanların Başkan Ergün’e söylediği türküler büyük beğeni topladı.

Manisa Belediyesi her akşam düzenlediği etkinliklerle Ramazan programına devam ederken, Belediye Konservatuarı ve Manisalı Ozanlar da verdikleri konserlerle Ramazan gecesine renk kattı. Manisalı yerel sanatçılardan oluşan ozanların, Adnan Menderes Mahallesi Y. Altuntaş Parkı’nda düzenlediği konser büyük beğeni topladı. Yoğun katılımın olduğu konsere MHP Manisa Milletvekili Sümer Oral, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu, Sedat Cesurol, Tamer Çipiloğlu, Hasan Eryılmaz, Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Kent Konseyi Başkanı Mustafa Genç ile Ülkü Ocakları Başkanı Onur Pabuççuoğlu ve çok sayıda mahalleli katıldı. Osman Ertan Feryadi, Aşık Ali Cenani, Rahim Sağlam, Erol Aşıroğlu, İhsan Yavuzer ve Ozan Nihat’tan oluşan ekibin seslendirdiği birbirinden güzel türküler beğeni ile dinlenirken, Adnan Menderes Mahallesi sakinleri Başkan Ergün’e büyük ilgi gösterdi. Ozanları verdikleri konserden dolayı tebrik eden Başkan Ergün, mahallelilerle görüşme fırsatı buldu.

Manisalı En İyisini Hak Ediyor

Ozanların konserinin ardından Güzelyurt Mahallesi’ne geçen MHP Milletvekili Sümer Oral ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile beraberindekiler, Efe Çıraklar’ın solistliğini yaptığı Belediye Konservatuarı’nın konserine katıldı. Çırakların seslendirdiği Türk Pop Müziği parçalarına eşlik eden Başkan Ergün, burada da mahalle halkının sevgi gösterisi ile karşılandı. Ramazan Ayı’nı her yıl giderek daha renkli etkinliklerle geçirmeye çalıştıklarını söyleyen Başkan Ergün, ‘Bu yıl da halkımızın iftardan sonra keyifli zaman geçirebileceği etkinlikler düzenledik. Gerek konserler, gerekse tiyatro oyunları ile Niobe Açık Hava Sahnesi’nin yanı sıra birçok mahallemize etkinlik götürdük. Halkımızın da etkinliklere yoğun ilgi göstermesi bizleri mutlu ediyor. Çünkü Manisalılar en iyisini hak ediyor. Ramazan Ayı’nın bir kez daha hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, vatandaşlarımıza huzur ve mutluluk dolu bir ay diliyorum’ diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu