09.08.2017 16:34

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nde minikler yüz boyama etkinliğinde hem eğlendi hem renklendi.

Çocukların eğlenceli vakit geçirmeleri ve eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezlerinde yaz etkinlikleri sürüyor. Hem öğrenciler hem veliler, düzenlenen aktivitelerle eğlenceli vakit geçiriyor. Şehzadeler ilçesindeki Çarşı Kültür Sanat Merkezi’nde eğitim alan küçük öğrenciler, her yıl geleneksel hale getirilen yüz boyama etkinliğinde bir araya geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanı Ergün Aksoy da çocukları ve ailelerini etkinlikte yalnız bırakmadı.
“Çocuklarımız çok şanslı”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatıyla il genelinde 20’ye yakın merkezin faaliyet gösterdiğini, 4 ilçe için de planlamaların yapıldığını ve yakın zamanda hayata geçeceğini vurgulayan Daire Başkanı Ergün Aksoy, “Burada emeği geçen tüm eğitmenlerimize teşekkür ediyoruz. Onların çabası her zaman bizim için kutsaldır. Çocuklarımız da buraya geldikleri için çok şanslı. Umarız eğitim hayatlarına burada iyi bir adım atacaklar. Onlar bu merkezi, biz de onları çok seviyoruz” diye konuştu. Ardından çocuklar yüz boyama etkinliği ve Şehir Tiyatrosu oyuncularının gösterileriyle doyasıya eğlendi. Minik öğrencilerin velileri de Merkez Sorumlusu Fırat Özcan’a, Daire Başkanı Ergün Aksoy’a ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.