Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.06.2011 19:13

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, Manolya Meydanı’nda Regaip Kandillerini Kutladığı Manisalılara, beş bin adet kandil simidi ve 10 bin adet Türk Bayrağı Dağıttı. Türk insanın gelenek ve göreneklerine önem verdiğini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün;” Biz bugün manevi değerlerimizi yaşatırsak yarın gençlerimiz bunu gelecek kuşaklara taşır. Birliğimiz ve dirliğimiz için manevi değerlerimizi korumak çok önemli” dedi.

Manisa Belediyesi tarafından Regaip Kandili’ne özel olarak hazırlanan beş bin adet kandil simidi ile birlikte 10 bin adet Türk Bayrağı Manolya Meydanı’nda vatandaşlara dağıtıldı. Manolya Meydanı’nda gerçekleştirilen Regaip Kandili Kutlama Programına Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa Milletvekilleri Erkan Akçay, Mustafa Enöz, MHP Manisa Milletvekili Adayı Sümer Oral, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Sedat Cesurol ve Funda Solak katıldı. Manolya Meydanı’ndan geçen vatandaşların Kandillerini Kutlayan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, vatandaşların kandil simidi ve Türk Bayrağı’na yoğun ilgisi karşısında zaman zaman zorlandı.

5 Bin Kandil Simidi, 10 Bin Türk Bayrağı

Yaklaşık bir buçuk saate yakın devam eden dağıtımda, milletvekilleri, adayları ve başkan yardımcıları ile birlikte vatandaşların Regaip Kandili’ni kutlayan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, beş bin adet kandil simidi ve 10 bin adet Türk Bayrağı’nın dağıtımını yaptı. Regaip Kandili’nin Müslüman alemi açısından önemine dikkat çeken Başkan Ergün, “Böyle özel bir günde Manisalılarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bilindiği üzere bu hafta içerisinde Tarzan ve Çevre Günleri kapsamında aktivitelerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu yoğunluk içerisinde Regaip Kandili’nde de halkımızla iç içe olmak, ve kandillerini kutlamak istedik. Bu çerçevede hazırlattığımız beş bin adet kandil simidinin yanında yine 10 bin adet Türk Bayrağı’nı da halkımıza dağıttık. Halkımızın yoğun ilgisi ve mutluluğu bizleri de memnun etti. Bu çerçevede bir kez daha Türk İslam Alemi’nin Regaip Kandili’ni kutluyor ve aileleriyle sağlıklı, mutlu nice kandiller geçirmelerini temenni ediyorum” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu