Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.09.2012 12:42

MANİSA Belediyesi tarafından, 8 Eylül Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenmesi planlanan Gülşen halk konseri ve diğer etkinliklerin, Afyonkarahisar’da meydana gelen mühimmat deposundaki patlama sonucu 25 askerimizin şehit olması nedeniyle iptal edildiği belirtildi.

Konu ile ilgili Manisa Belediyesi’nden yapılan açıklamada şöyle denildi: “Manisa Belediyesi tarafından 9 Eylül Pazar akşamı düzenlenecek olan Gülşen Halk Konseri ve diğer etkinlikler Afyonkarahisar’daki Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası’nda yaşanan mühimmat deposundaki patlama dolayısıyla iptal edildi. 25 askerimizin şehit olduğu olayın ardından, Cumhuriyet Meydanı’nda yapılması planlanan Manisa Belediyesi Konservatuarı Konseri ile Halk Oyunları gösterileri de iptal edildi. Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü etkinlikleri kapsamında Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenecek olan tiyatro oyunu 7 Eylül tarihinde, Fener Alayı da 8 Eylül akşamı gerçekleştirilecek. Afyonkarahisar’da şehit olan 25 askerimize Allah’tan rahmet, şehit ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Türk Milleti’nin başı sağ olsun.”

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu