01.11.2017 11:30

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Etv Manisa’da Nurgül Yılmaz’ın hazırlayıp sunduğu Mercek Altı programının canlı yayın konuğu oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün önderliğinde vatandaş odaklı proje ve yatırımları bir bir hayata geçirdiklerini belirten Genç, 2018 yılı için de yeni yatırımların ve çalışmaların müjdesini verdi.

ETV ekranlarında Nurgül Yılmaz’ın hazırlayıp sunduğu Mercek Altı programının canlı yayın konuğu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç oldu. Başında bulunduğu Genel Sekreter Yardımcılığı bünyesinde çalışmaların sürdüren daire başkanlıklarının yürüttüğü çalışmaları aktaran Genç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün belediyecilik anlayışı ve vizyonu ile kent için ürettiği projeleri canlı yayında, izleyicilere aktardı. Vatandaş odaklı projeler ile vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirten Genç, hayvan hakları ve sağlığı, Evde Bakım Hizmetleri, ilaçlama, mezarlık hizmetleri, personel planlaması ve yapılanması, kırsal kalkınma adına yapılan yatırım ve projeler, sosyal hizmetler, sportif branşlardaki başarılar ve amatör kulüpler ve branşlara verilen destekleri, Haydi Kadınlar Manisa’ya ve Haydi Kadınlar İlçelere, MABEM ve MASMEK kursları, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri, itfaiye hizmetleri hakkında program sunucusu Nurgül Yılmaz ve Manisalıları bilgilendirdi. 2015 yılında 30 Büyükşehir Belediyesi arasında Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin bütçe hedefini tutturma konusunda zirvede yer aldığını hatırlatan Genç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün 2018 yılında da bir çok önemli yatırımı Manisa’ya kazandıracağını müjdeledi.