Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.11.2017 16:07

MANİSA Büyükşehir Belediyesi ve Manisa İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle Kornea’nın Sesi konseri düzenlendi. 3-9 Kasım Organ Bağışı dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katılan Manisalılar, 15 dakikalık konser arasında 48 kişinin doku ve organ bağışı yaparak, anlamlı bir çalışmaya imza attı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu, Kornea’nın Sesi konserine ev sahipliği yaptı. Konsere Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Bayrakcı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Manisa Celal Bayar Üniversitesi öğretim üyeleri ve sağlık çalışanarı katıldı.
Aşık Veysel’den İlham Alarak Yola Çıktı
Ege Üniversitesi Hastanesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Sait Eğrilmez ile kornea nakli yapılan TRT Ses Yarışması birincisi Cem Cansız, Özgün Düzgün, görme engelli sanatçı Mazlum Acar, Ege Üniversitesi Konservatuvarı Öğretim Üyesi Senem Ersin Genç’ten oluşan Kornea’nın Sesi grubu sahne aldı. Aşık Veysel’i kendisine rehber edindiklerini belirten Sait Eğrilmez, 2009’da kurdukları grupla, bugüne kadar Doku ve Organ Bağışına dikkat çekmek için bir çok konser verdiklerini söyledi.
Organ Bağışı İçin Donör Oldular
İki bölümden oluşan konsere verilen 15 dakikalık arada, Manisalılar yüce gönüllüğünü bir kez daha gösterdi. 48 vatandaşımız Doku ve Organ Bağışında bulundu. Konserin sonunda organ bağışı konusunda çalışmalar yapan çeşitli hastanelerin müdürlerine teşekkür belgeleri verildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları da konserin düzenlenmesinde emeği geçen Kornea’nın Sesi grubuna çiçek ve plaket takdiminde bulundu ve teşekkür etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu