17.09.2012 16:00

Manisa Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursiyerleri yıl sonu sergisi açarak hünerlerini sergiledi. 5 sanat dalında onlarca esere imza atan kursiyerler, ziyaretçilerden tam not aldı.

Manisa Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursiyerleri, Kültür Merkezi Fuayesi’nde düzenledikleri yıl sonu sergisi ile hünerlerini sergiledi. Sergi açılışını Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu gerçekleştirdi. Telkari, seramik, kuyumculuk, resim, makine ve el nakışları kurslarında eğitim gören kursiyerlerin eserlerini inceleyen Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu, başarılarından dolayı kursiyerleri tebrik etti. Bu yıl da kurslara yoğun ilgi olduğunu ifade eden Ustamehmetoğlu, “Yıl içerisinde açtıkları birbirinden özel sergilerle göz dolduran kursiyerlerimiz şuanda birer profosyonel oldular. Bu da MASMEK’in yani eğitmenlerimizin başarısı demektir. Özellikle hanımlarımızın meslek edinerek, üretmesi ve sonrasında aile ekonomisine katkı sunması açısından MASMEK kendini her yıl yenilemektedir. Bu yıl da kurslarımıza yoğun bir ilgi söz konusu. Bu da bizleri sevindirmektedir. Mezun olacak kursiyerlerimizi şimdiden tebrik ediyor, kurslarımıza yeni başlayanlara da başarılar diliyorum” dedi. Sanat ve Meslek Edindirme Kursları Sergisi 20 Eylül’e kadar ziyarete açık olacak.