Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.11.2017 16:03

Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde öğrenim gören öğrencilerin Çocuk Hakları Günü dolayısıyla yaptığı resimler, Magnesia AVM’de görücüye çıktı. Serginin açılış kurdelesi çocuklar tarafından kesilirken, sergide yer alan eserler de büyük beğeni topladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde öğrenim gören minik öğrencilerin eserleri, sergide görücüye çıktı. ‘Çocuk Hakları Günü’ dolayısıyla yapılan resimlerin yer aldığı serginin açılışı Magnesia AVM’de gerçekleştirildi. Açılışa Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da katıldı. Serginin açılış kurdelesini çocuklar, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi sorumları ve öğretmenler ile birlikte yapan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, sergide yer alan eserleri tek tek inceledi. Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, eser sahibi çocuklardan resimleri hakkında bilgiler aldı.
“Çocuk Haklarını Pekiştiriyoruz”
Çocuk Hakları Günü dolayısıyla özel bir sergi açtıklarını belirten Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri Resim Öğretmeni Senem Açıkgöz, “Çocuk kültür sanat merkezlerindeki tüm öğrencilerimizin beraber yaptıkları çalışmalar yer alıyor. Bizde çocuk hakları sergisi gelenekselleşmiş durumda. Bu çocukların motivasyonu açısından da çok iyi oluyor. Bunun yanı sıra çocuk haklarını da beraber pekiştirmiş oluyoruz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu