Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
12.12.2017 14:47

Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi öğrencilerine yönelik masal okuma etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte duyguların en büyük güç olduğunun altı çizilirken, öğrenciler de canlandırma yaptı.

Küçük yaştan itibaren çocukların kültürel ve sosyal anlamda da yetişmelerini sağlamak için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesinin Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde masal okuma etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda Gölmarmara Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinde ‘Bil Bakalım Seni Ne Kadar Seviyorum’ adlı masal okuma etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte duyguların en büyük güç olduğunun altı çizilirken, öğrenciler de canlandırma yaptı. Merkez sorumlusu Reyhan Balaban, yapılan her etkinliğin öğrencilerin bilişsel gelişimine katkı yaptığını belirtti. Merkez Sorumlusu Reyhan Balaban, kendilerine her zaman destek olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu