21.12.2017 14:30

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Kadın Kooperatifi işbirliğiyle düzenlenen ‘Verilirse El Ele Ulaşılır Her Yere’ el emeği ürünleri sergisi açıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Manisa Kadın Kooperatifi işbirliğiyle 21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Haftası’nda düzenlediği ‘Verilirse El Ele Ulaşılır Her Yere’ sergisi Kültür Merkezi Lale Fuaye Salonunda açıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, İl Kültür Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Manisa Halk Eğitim Müdürü Mehmet Kanca, Manisa Kadın Kooperatifi Başkanı Nilgün Beşirik, diğer kooperatif başkanları ile davetlilerin katıldığı sergi birlikte kurdele kesilerek açıldı.

Üreten Kadınların Eserleri Var

Stantları gezen Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Kadın Kooperatifi Başkanı Nilgün Beşirik’ten ürünler hakkında bilgiler aldı. Ustamehmetoğlu, “Sergimizde geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi çok güzel ürünler var. Büyükşehir Belediyesi her zaman olduğu gibi kadınların yanında olmayı sürdürecektir. El emeği göz nuru ürünler var” dedi. Kadın Kooperatifi Başkanı Nilgün Beşirik ise “Manisa Büyükşehir Belediyesine ve bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. İl Kültür Turizm Müdürü İbrahim Sudak ise sergide yer alan eserlerin Manisa’nın tanıtımında da kullanılacağını dile getirdi.   Manisa Halk Eğitim Müdürlüğü ve İşkur’un da destek çalışmalarında yer alacağı belirtildi.