Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.06.2011 12:16

MANİSA Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (MASMEK) El Sanatları Sergisi, Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından açıldı. MASMEK kursiyerlerinin ortaya güzel işler çıkarmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Cengiz Ergün, El Nakışları Eğitmeni Fazilet Patel’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

MASMEK El Sanatları Sergisi, Manisa Belediyesi Kültür Merkezi Lale Fuaye Salonu’nda açıldı. Açılışa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Belediye Meclis üyeleri ve kursiyerler katıldı. Serginin açılış kurdelesini kesen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, daha sonra çalışmaları inceledi. El Nakışları Eğitmeni Fazilet Patel’den çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Ergün, “Manisa Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları kursiyerleri, yıl içerisinde kurslarda edindikleri bilgi beceri ve kabiliyetleri eserlerine yansıttı. Ortaya bu güzel tablo çıktı. Manisa Belediyesi, kültürel ve sanatsal etkinliklere önem vermeye devam edecek. Bizim felsefemiz sanatsız bir toplumun olmayacağı felsefesidir. Kurslarımız örgün eğitim sistemi dışında planlı, programlı ve sistemli olarak yürütülen bir eğitim şeklidir. Çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu kursiyerlerimizin sayısı her geçen gün artıyor. Bu kurslar sayesinde birçok gencimiz mesleki kabiliyet kazandı, birçoğu iş sahibi oldu. Bizim için en büyük mutluluk bu” dedi. Serginin gezilmesinin ardından Başkan Ergün ve beraberindekiler, yine kursiyerlerin hazırladığı ikramlardan tattı.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu