Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
29.01.2018 10:44

Manisa Büyükşehir Belediyesi, eğitime destek çalışmalarıyla dikkat çeken Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nı (TEGV) ağırladı. TEGV yetkilileri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç tarafından konuk edildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı Teşkilatlanma Uzmanı Emre Öztürk ile Saha Destek Müdürü Bülent Belin’i makamında ağırladı. Büyükşehir Belediyesinin eğitime sağladığı desteklerin görüşüldüğü ziyarette konuşan TEGV Saha Destek Müdürü Bülent Belin, okul müfredatı dışında temel eğitime destek amacıyla çeşitli etkinlikleri düzenlediklerini belirterek, gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili hazırladıkları dosyayı Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’e takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ise, “Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime katkıda bulunmak adına elimizden ne geliyor ise gereğini yapmaya çalışıyoruz. Bünyemizde bulunan MABEM, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri ve Gençlik Merkezlerimizle eğitim faaliyetlerimize devam ediyoruz. MABEM’de de 15 ilçede 262 öğretmen sayımızla lise ve üniversiteye hazırlık kursları ile eğitime katkı sağlamaya çalışıyoruz. Atatürk’ün izinde, çağdaş bir ülke için eğitim oldukça önemli. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün de bu konuya oldukça hassasiyet gösteriyor” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu