Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
29.10.2012 14:08

TÜRKİYE Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 89. yıldönümü etkinlikleri Vali Halil İbrahim Daşöz’ün tebrikleri makamında kabul etmesi ve tören geçişleri ile devam etti. Yoğun katılımla gerçekleştirilen törende her yaştan Manisalı ellerinde Türk Bayrakları ile Cumhuriyet coşkusunu yaşadı.

Ulu Önder Mustafa Kemal, silah arkadaşları ve yüce Türk Milleti’nin evlatları tarafından bağımsızlığı ilan edilen Türkiye Cumhuriyetimiz’in 89. kuruluş yıldönümü, Manisalılar’ın yoğun ilgi gösterdiği törenle kutlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilk olarak Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve 1. Eğitim Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Nehir Aydın’ın Valilik makamında tebrikleri kabul etmesi ile başladı. Tebrik kabulünün ardından Valilik önündeki törene geçildi. Törene Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili Özgür Özel, Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil ve Nursel Ustamehmetoğlu, 1. Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Nehir Aydın, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli ile siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda Manisalı katıldı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve 1. Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Nehir Aydın halkı selamladı. Törenin açılış konuşmasını yapan Vali Halil İbrahim Daşöz, Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milleti’nin karakter yapısına en uygun rejim olarak gördüğü Cumhuriyeti kurduğunu belirterek, “Cumhuriyet Büyük Önder Atatürk’ün milletimize en büyük armağanı ve mirasıdır. Türk Milleti’nin ve Manisalılar’ın Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun” dedi. Konuşmanın ardından Manisa Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları Ekibi ve Celal Bayar Üniversitesi Halk Dansları Topluluğu gösterilerini sundu. Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen spor müsabakalarında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Tören okulların geçişi ile sona erdi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu