Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.02.2018 15:38

HAYDİ Kadınlar Manisa’ya projesi kapsamında ilçelerden Manisa’ya gelen kadınlar, ziyaret esnasında Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile bir araya geldi. Manisa’nın bir tarih ve kültür şehri olduğunu belirten Başkan Ergün, katılımcıların keyifli bir gün geçirmesini temenni etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yakın dostu, Besot Yönetim Kurulu Üyelerinden vefat eden Sezai Gürcan’ın sene-i devriyesi dolayısıyla düzenlenen hayra katıldı. Katıldığı etkinlikte Başkan Ergün, Haydi Kadınlar Manisa’ya projesi kapsamında ilçelerden gelen kadınlarla da sohbet etti. Manisa’nın tarih ve kültür şehri olduğunun altını çizen Başkan Ergün, Manisa’ya kazandırdıkları Atatürk Gençlik Merkezi, Atatürk Kent Parkı, Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu’nda da kaliteli vakit geçireceklerine inancının tam olduğunu belirterek, keyifli bir gün geçirmelerini temenni etti.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu