26.02.2018 12:26

Ülkü Ocakları Manisa İl Başkanlığı Üniversite Teşkilatı, şehadetinin 3. Yılında Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu anma ve anlama gecesi düzenledi. Programa Manisa Büyükşehir Belediyesi üst yönetimi de katıldı.
Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu, şehadetinin 3. Yılında Manisa’da anıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda gerçekleşen programa ülkücü şehidin babası Fuat Mahir Çakıroğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Mustafa Ali Algın, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar, Ülkü Ocakları Kültür ve Eğitim Vakfı Manisa İl Başkanı Mehmet Balaban, MHP İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, kadın kolları, üniversite teşkilatı da katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Kuran-ı Kerim okunarak, dualar edildi. Üniversite teşkilatlarının hazırladığı şiirler ve ağıtlar okundu. Duygu dolu anların yaşandığı programda, baba Fuat Mahir Çakıroğlu da bir konuşma yaptı. Baba Çakıroğlu, programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.