05.03.2018 14:59

Manisa Büyükşehir Belediyesinin il genelinde çocukların okul öncesi eğitimlerine destek olmak amacıyla hayata geçirdiği Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri, çocukların yüzünü güldürdü. Gölmarmara Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde öğrenim gören çocuklar da, satranç, Türkçe, matematik, Fen Bilgisi ve resim gibi birçok alanda kendilerini geliştiriyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesinin il genelinde olduğu gibi, Gölmarmara ilçesinde de hayata geçirdiği Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde öğrenim gören çocuklar, geleceğe güvenle yetişiyor. Satranç, Türkçe, matematik, Fen Bilgisi ve resim gibi birçok alanda öğrenim gören çocuklar, Gölmarmara Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Sorumlusu Reyhan Balaban ve merkez eğitmenleriyle kendilerini geliştiriyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde çocukların en iyi şekilde eğitim almaları için çalıştıklarını belirten Merkez Sorumlusu Reyhan Balaban, “Çocuklarımıza eğlenerek öğrenme yolunda eğitim desteği veriyoruz. Hem kendileri, hem de aileleri mutlu. Bizlere bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz” dedi.