Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.03.2018 15:28

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçe ziyaretinde Avukat Özcan Akçiçek Parkı ve Köprübaşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin sembolik açılışını da gerçekleştirdi. Açılış sırasında yaptığı konuşmada 4 yıllık süreçte hayata geçirdikleri yatırım, proje ve hizmetleri anlatan Başkan Ergün, Köprübaşı Cumhuriyet Caddesi’nin de prestij caddesi haline dönüşeceğini müjdeledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçe ziyaretinde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından atıl bir alandan yeni bir sosyal yaşam alanına dönen Avukat Özcan Akçiçek Parkı ve parkın içinde konuşlandırılan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni de ziyaret etti. Başkan Ergün’ü kadınlar ve çocuklar, sevgiyle karşıladı. Park içindeki herkesle selamlaşan Başkan Ergün, parkta küçük bir gezintinin ardından, Köprübaşı Çocuk Kültür ve Merkezi’ne geçti ve burada bir açılış konuşması yaptı.
Atıl Alandan Modern Yaşam Alanına
Açılış programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bir konuşma yaptı. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından tamamlanan ve devam eden yatırımlar hakkında bilgiler veren Başkan Ergün, “2014 yılında Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçildikten sonraki ilk ziyaretimde, burasını da gezmiştim. Mevcut parkın ailelere ve çocukların kullanımına yenilenerek sunulması talimatını verdim. Gördüğünüz gibi yenilenen parkta oturma grupları, süs havuzları, oyun grupları, yeşillendirme ve peyzaj çalışmaları ile bambaşka bir hal aldı. Bunun yanı sıra MABEM’de 2016 yılından beri 293 evladımız 6 öğretmenimiz eşliğinde birçok branşta eğitim alıyor” diye konuştu.
Sosyal Belediyecilik Hizmetlerinden Bahsetti
Başkan Ergün, konuşmasında Gıda Bankası ve MABEM’de verilen hizmetlerden de bahsetti. 2014 yılı öncesi verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Başkan Ergün,  “Gıda Bankası’ndan 180 ihtiyaç sahibi vatandaşımız her ay, üzerinde herhangi bir amblem olmayan poşetler ile ihtiyaçlarını karşılıyor. Bunun yanı sıra, ortaöğretimdeki gençlere yönelik olarak açtığımız kurslar başarıları ile bizleri gururlandırıyor. MABEM Kursları 2017 yılında yüzde 98 başarı oranı yakaladı. Gençlerimizi kahve köşelerinden uzaklaştırıp, geleceğe güvenle uzanmaları için çalışıyoruz. Bu hizmetleri de gururla ve alnımızın akıyla sürdürüyoruz. Gasilhane, itfaiye müfrezeleri, düğün salonu gibi yatırımlarımızın yanı sıra Köprübaşı Kent Meydanı ve Cephe Sağlıklaştırma projelerimiz de devam ediyor. Sanıyorum 3 ay içerisinde peyzaj ve ışıklandırma çalışmalarının da sona gelmesiyle daha güzel bir alan kazandırmış olacağız. Köprübaşı’na dışarıdan gelecek misafirlerinizi gönül rahatlığı içerisinde ağırlayacağınız bir alanı ilçemize kazandıracağız” diye konuştu.
5 Mahallede Projeler Tamamlandı, 13 Mahalle Daha Yenilenecek
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, konuşmasında altyapı ve üstyapı projeleri devam eden mahallelere de değindi. 5 mahallede altyapı ve üstyapı projelerinin tamamlandığını belirten Başkan Ergün, Alanyolu, Arpacı, Kıranşeyh, Tokmaklı ve Yumuklar Mahallerimizin altyapı ve üstyapı projelerini tamamladık. Bunun yanı sıra 13 mahallemizin de altyapı projeleri hazırlandı. MASKİ aracılığıyla bu projelerimizi de yürüteceğiz” diye konuştu.
Cumhuriyet Caddesi Prestij Projesi Oluyor
Köprübaşı’nda süren Kent Meydanı ve Cephe Sağlıklaştırma projesinin yanı sıra yeni bir proje hazırlığında olduklarını açıklayan Başkan Ergün, “Cumhuriyet Caddesinin prestij projesi haline getirmek için çalışmalara başladık. Projesi hazırlandı. En kısa zamanda orada da çalışmalarımızı başlatacağız. Hayırlı olsun. Yaptığımız bu çalışmalarda emeği olan herkesten Allah razı olsun” diye konuştu. Başkan Ergün’ün konuşmasının ardından protokol üyelerinin katılımıyla kurdele kesildi. Ergün ve beraberindeki heyet, eğitim alan minik öğrenciler ile bir araya geldi. Miniklere eğitim hayatları ile ilgili öğütler veren Başkan Ergün, derslerinde başarılar diledi.
Kadınlar ve Çocukları da Sevindirdi
Başkan Ergün, ziyaret sonrasında parkta bulunan çocuklara; eğitim seti, oyun seti ve top dağıtırken, alanda bulunan kadınlara şal takdim etti. Hediyelerini alan çocuklar ve kadınlar Başkan Ergün’e teşekkür etti. Başkan Ergün, yapılan yatırımların hayırlı olmasını temenni ederek, alandan ayrıldı.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu