15.11.2012 16:33

MASMEK resim bölümü kursiyerlerinden ressam Vecihi Tezcan, 3. kişisel resim sergisini açtı. Karma eserlerini sanat severlerle paylaşan Tezcan büyük beğeni topladı.

Manisa Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi kurslarına katılarak resim yeteneğini geliştiren emekli öğretmen Vecihi Tezcan, 3. kişisel sergisini sanat severlerin beğenisine sundu. Aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Kültür Merkezi Fuaye’sinde düzenlenen serginin açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kemal Çamlıoğlu ile birlikte Tezcan’ın sevenleri ve sanat severler katıldı. Sergiden dolayı Vecihi Tezcan’ı kutlayan Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Belediyesi olarak resim kursunun verilmesinin yanı sıra sergi açmak isteyen ressamlara da destek verdiklerini belirtti. Ustamehetoğlu, “Değerli öğretmenimiz Vecihi Tezcan’ı bu güzel eserleri bizlerle paylaştığı için kutluyorum. Resme olan tutkusunu MASMEK kurslarında perçinleyerek, kişisel sergi açma başarısını gösterdiği için de teşekkür ediyorum. Eserlerin her biri birbirinden başarılı ve 30 eserden her biri ayrı bir titizlikle yapılmış. Sanat severlerin beğeni ile ziyaret edebileceği sergiye tüm Manisalılar’ı davet ediyorum” dedi. Vecihi Tezcan da kendilerine verilen destekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, ilgilerinden dolayı da davetlilere teşekkür etti. Sergi 18 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek.