Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.04.2018 14:07

KKTC Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, 14. Güzelyurt Tiyatro Günleri’ne katılım sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’na katılım ve desteklerinden ötürü plaket takdim etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de tiyatro ekibi adına alınan plaketi Başkan Ergün’e sundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Uçurtmanın Kuyruğu’ isimli tiyatro oyunuyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden kardeş şehir olan Güzelyurt’ta Tiyatro Günlerine katıldı. 14. Güzelyurt Tiyatro Günleri’nde Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de yer aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen Uçurtmanın Kuyruğu katılımcıların büyük beğenisini kazandı. Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar da tiyatro günlerine katılım ve desteklerinden dolayı bir plaket takdim etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de tiyatro ekibi adına alınan plaketi Başkan Ergün’e takdim etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Manisa’nın bir kültür ve sanat şehri olduğunu belirterek, bundan sonraki süreçte de kültürel faaliyetlere artarak devam edeceklerini bir kez daha vurguladı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu