Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.04.2018 11:50

Manisa Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Kültür Merkezi Lale Salonu’nda çocuklara özel etkinlik düzenledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Kültür Merkezi Lale Salonu’nda çocuklara özel program düzenledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı ve Çocuk Kültür Sanat Merkezi işbirliği ile düzenlenen etkinlikte 23 Nisan’a özel şarkılar koro tarafından seslendirilirken, Çocuk Kültür Sanat Merkezi öğrencileri tarafından halk oyunları ve dansları sahnelendi. Programa Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergun Aksoy ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ile Kültür Müdürü Fırat Özcan ile vatandaşlar katıldı.  Koro ve solo olarak seslendirilen şarkıların ardından sahnelenen dans gösterileriyle sona eren etkinlik sonunda Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergun Aksoy ile Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu birer konuşma yaparak çocukların bayramlarını kutladı, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlere teşekkürlerini iletti. Program sonunda Ergun Aksoy, Nursel Ustamehmetoğlu ile Fırat Özcan emeği geçen öğretmenlere çiçek takdim ederek teşekkürlerini iletti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu