Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
30.04.2018 14:23

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması amacıyla 17 ilçede hayata geçirdiği Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezlerinde (MABEM) veli toplantıları gerçekleştirildi. 17 ilçede tamamlanan toplantılarda eğitim yılı değerlendirilmesinin yanında değişen sınav sistemi ve kurum işleyişi hakkında bilgiler verildi.  

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması amacıyla hayata geçirilen ve elde edilen başarılarla il genelinde adından söz ettiren MABEM öğrencilerinin velilerine yönelik toplantı gerçekleştirildi. 17 ilçede tamamlanan toplantılarda eğitim yılı değerlendirildi, değişen sınav sistemi ve kurum işleyişi hakkında bilgiler verildi. MABEM’in kuruluşundan bugüne nasıl bir yol kat ettiği, öğrenci ve öğretmen sayılarındaki artış, öğrencilerin başarılarının lise ve üniversitelere yerleştirilmesinde yüzde 98 oranına ulaşıldığı da velilerle paylaşıldı. Ayrıca MABEM idarecileri, rehber öğretmenleri ve öğretmenlerin yaptıkları çalışmalar hakkında da veliler bilgilendirilirken, öğrencilerin başarılarının arttırılması için yapılan uygulamalar ve bu yıl kurulan MABEM Öğrenci Bilgi Sistemi velilere aktarıldı.
Birebir Görüşmeler Yapıldı
Toplantılarda rehber öğretmenler, velilere LGS ve TYT-AYT hakkında bilgilendirme sunumu yaparak deneme sınavlarının toplam netlerinin karşılaştırıldığı tablolar üzerinden istatistiki verilerle sınıf bazında değerlendirmeleri paylaştı. Toplantıların sonunda veliler rehberlik servisinden öğrencilerin bireysel karnelerini alarak branş öğretmenleriyle ve rehber öğretmenleriyle görüşmelerini tamamladı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu