Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
01.05.2018 14:57

Köprübaşı MABEM’de eğitim gören öğrenciler, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle 23. İzmir Kitap Fuarına katıldı. Fuar ile istedikleri kitaplara ulaşabilen öğrenciler, kendilerine bu imkanı sağlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini ilettiler.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı MABEM’de eğitim görev öğrencilerin 23. İzmir Kitap Fuarına katılmasına destek sağladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce tahsis edilen araçla kitap fuarına katılan 23 öğrenci öğretmenleri eşliğinde fuarda oldukça güzel vakit geçirdiler. Fuara katılım sağlayan öğrenciler stantlarla ilgili bilgilendirildi. Fuar ile istedikleri kitaplara ulaşabilen öğrenciler, bu ve benzeri çalışmaların sürdürülmesini dile getirerek, kendilerine bu imkanı sağlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini ilettiler.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu