02.05.2018 10:25

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması amacıyla hayata geçirdiği Selendi Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi’nde (MABEM) eğitim gören öğrenciler, 23’üncü Uluslararası İzmir Kitap Fuarı’na katıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle kitap fuarında istedikleri kitaplara ulaşabilen öğrenciler, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e kendilerine sağladığı destekler nedeniyle teşekkür etti.

Selendi MABEM’de eğitim gören 22 öğrenci, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle 23’üncü İzmir Kitap Fuarına katıldı. Öğretmenleri ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin tahsis ettiği otobüsle İzmir’e giden öğrenciler, ilk olarak Sasalı İzmir Doğal Yaşam Parkı’nı ziyaret etti. Öğrenciler daha sonra 23’üncü İzmir Kitap fuarına katıldı. Fuarda kitap stantlarını dolaşan öğrenciler ilgi duydukları kitapları satın alarak yazarların söyleşi ve imza günü etkinliklerine de katıldı. TYT, AYT sınavları hazırlık kitapları ile deneme setleri soru bankaları da alan öğrenciler, gezinin kendileri için çok faydalı olduğunu belirterek, kendilerine bu imkanı sağlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini ilettiler.