08.05.2018 11:19

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Karaköy Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi öğrencileri hazırladığı muhteşem gösteri ile hem hünerlerini sergiledi hem de 2017-2018 eğitim öğretim yılına veda etti. Kültür Merkezi Lale Salonu’nu hıncahınç dolduran konuklar, minik öğrencilerin performansını dakikalarca ayakta alkışladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi himayesinde il genelinde hayata geçirilen Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri, yıl sonu gösterilerini bir bir sahnelemeye başladı. Bu kapsamda Karaköy Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi öğrencileri de öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları muhteşem gösteri ile 2017-2018 eğitim öğretim yılına veda etti. Kültür Merkezi Lale Salonu’ndaki gösteri şölenine Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, şube müdürleri, Karaköy ÇKSM öğretmenleri, öğrencilerin veli ve yakınları katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından öğrenciler eğitim öğretim döneminde edindikleri sanatsal becerileri sahneledi. Modern danslar ve bale gösterileri yapan öğrencilerin performansı, konuklar tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.
Gelecek Nesilleri Yetiştiren Bir Belediyecilik Yapmaya Çalışıyoruz
Gösterinin ardından sahneye davet edilen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, bir konuşma yaptı. Konuşmasında aydın, çağdaş nesiller yetiştirmek için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün hayalleri doğrultusunda bu çocuk kültür ve sanat merkezlerin açıldığına işaret ederek, “Bugün Manisa merkezinde 5 ÇKSM var. Burada sizler çocuklarınızı bize emanet ediyorsunuz, bizler de onları kendi çocuklarımız gibi bakıyoruz. Bugün de Karaköy Çocuk Kültür Sanat Merkezimizin hazırladığı bu gösteriyi hepinizin çok beğendiğini tahmin ediyorum. Alkışlar, bu güzel çocuklarımıza ve öğretmenlerine olsun. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün girişimleri doğrultusunda gelecek nesilleri yetiştiren bir belediyecilik yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu. Konuşmaların ardından öğretmenlere teşekkür belgesi ve çiçek takdimi yapıldı. Hatıra fotoğrafının çekilmesiyle program son buldu.