Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.05.2018 13:53

Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Çocuk Korosu, Şehitler Orta Okulu’nda gerçekleştirdiği konserle tüm hünerlerini sergiledi. Ülkemizin dört bir yanından ezgileri başarıyla seslendiren koroya, konservatuar dans topluluğu da eşlik etti.

Manisalı çocukların müzikal becerilerini sınayabilecekleri bir olanak sunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Çocuk Korosu, Mustafa Çıraklar şefliğinde Şehitler Orta Okulu’nda muhteşem bir konser verdi. ‘Çemberimde Gül Oya’, ‘Ateş Böceği’, ‘Hekimoğlu’ gibi hareketli ve duygusal şarkıları başarıyla seslendiren koroya, konservatuar dans topluluğu da eşlik etti. Ülkemizin dört bir yanından ezgileri seslendiren koro öğrenciler tarafından büyük beğeni topladı. Konserin sonunda konuşma yapan Şehitler Orta Okulu Müdürü Tayfun Sarıbeyler ve Okul Aile Birliği Başkanı Özlem Paşaoğlu, başarılı performanslarından dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nın tebrik ederek, teşekkür etti.
Geleceğin sanatçıları Büyükşehir’den yetişiyor
2010 yılında Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nın kurulmasıyla birlikte çocuk korosunun da çalışmalara başladığını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sorumlusu Sener Akıncı,” Geleceğin sanatçılarını keşfedip yetiştirmek amacıyla kurulan korumuzda çocuklarımız yıl içinde ritm, ses gibi birçok alanda eğitim alıyorlar” dedi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Çocuk Korosu Şefi Mustafa Çıraklar da, çocuklara müziği sevdirmek amacıyla birçok noktada bu konserleri gerçekleştirdiklerini belirtti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu