14.05.2018 12:21

Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan MASMEK Doğa Sporları ekibi, Soma Maden Faciası’nın 4’üncü yıldönümü dolayısıyla şehitler anısına bu yıl 2’ncisi düzenlenen dağcılık etkinliğine katıldı.
MASMEK Doğa Sporları ekibi, Soma maden şehitleri anısına bu sene 2.’si düzenlenen dağcılık etkinliğine katıldı ve maden şehitlerimizi andı. Büyükşehir Belediyesi adına etkinliğe katılan minik dağcılar, ilk olarak Soma Maden Şehitliği’ni ziyaret etti. Ardından dağcılık tırmanışı gerçekleştirilirken, 301 maden emekçisi rahmetle anıldı.