21.05.2018 11:56

Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi’nde öğrenim gören MASMEK Doğa Sporları Grubu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Aigai Antik Kenti’ne doğa yürüyüşü düzenledi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere emanet ettiği Cumhuriyeti, muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için sürekli çalışacaklarını belirten gençler, etkinliğe verilen destek dolayısıyla da Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta ve Manisa’da coşkuyla kutlanırken, bir etkinlik de Manisa Büyükşehir Belediyesi AGM bünyesinde eğitim gören MASMEK Doğa Sporları grubu öğrencileri düzenledi. Aigai Antik Kenti’ne doğa yürüyüşü düzenleyen MASMEK Doğa Sporları Grubu, antik kenti keşfederken; bir yandan da kurs süresince edindikleri bilgileri pekiştirdiler. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyeler seviyesine çıkarmak için çok çalışacaklarını belirten öğrenciler, düzenledikleri etkinliğe verilen destek dolayısıyla da Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.