Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.05.2018 15:24

Manisa Büyükşehir Belediyesi MASMEK kurslarının yaz dönemi kayıtları 21 Mayıs Pazartesi günü başladı. MASMEK kursları el sanatlarından halk oyunlarına, bilgisayardan yabancı dil kurslarına pek çok alanda hizmet veriyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi MASMEK kursları yaz dönemi kayıtları 21 Mayıs Pazartesi günü başladı. 15 yaş üstü tüm vatandaşlar el sanatlarından halk oyunlarına, bilgisayardan yabancı dil kursuna kadar pek çok alandaki kurslara kayıt yaptırabilecek. Yeni döneminde yaz okulu modelinde çocuklara eğitim verecek MASMEK kursları, yeni eğitim öğretim durumuna hazır olmasına katkı sağlayacak. 5. Sınıf, 6. Sınıf ve 7. Sınıf öğrencilerine kodlama, İngilizce, satranç eğitimlerinin yanında eğlenceyi de bünyesinde barındıracak Atatürk Gençlik Merkezleri’nin yaz kursları 2 Temmuz itibari ile başlayacak.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu