21.05.2018 16:16

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz’ün yazıp yönettiği ‘Paramparça Hayatlar’ isimli oyunla TÜGVA tarafından düzenlenen Liseler arası Tiyatro Yarışması’nda Manisa il birincisi oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu TÜGVA’nın düzenlediği Liseler arası Tiyatro Yarışması’nda il birincisi oldu. Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz’ün yazıp yönettiği ‘Paramparça Hayatlar’ adlı oyunda Manisa Gediz Anadolu Lisesi öğrencileri, Şehir Tiyatrosu oyuncuları ve Konservatuar Tiyatro Bölümü öğrencileri rol aldı. Ayrıca oyunda yer alan Felsefe Öğretmeni Necla rolünü canlandıran Gediz Anadolu Lisesi öğrencisi Hasret Süheyla Surha da Türkiye’nin En İyi Kadın Oyuncusu rolüne layık görüldü. Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz’ün yazıp yönettiği oyun günümüzün en üzücü olayları arasında yer alan gençler arasında madde bağımlılığını konu alıyor.