28.05.2018 16:44

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Mayıs ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından hazırlanan Yedi Kocalı Hürmüz adlı tiyatro oyunu Salihli’de sergilendi. Ramazan ayına renk katan eğlenceli oyun, Salihlili vatandaşların büyük beğenisini kazandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından hazırlanan Yedi Kocalı Hürmüz isimli tiyatro oyunu, Salihli Zafer Keskiner Tiyatro Salonu’nda ilçe halkıyla buluştu. Ramazan ayına renk katan oyun, Salihlili vatandaşlara eğlenceli bir akşam yaşattı. Name Sofu, Servet Şencel, Batuhan Nil, Kaan Şensoy, Harun Ovagülü, Murat Bakır, Selim Can Doğancı, Abdullah Işılak, İrem İner, Derya Bozdoğan, Banu Esen, Miray Aksüt, Polen Uğursalan, İdil Kayın, Yaşar Genili, Burak Tüfekçioğlu, Ceylin Eryılmaz, Elif Su Akın, İlker Kaplan, Hüseyin Işık, Ayşe Zeybek, Melek Yıldız ve Yaren Köseoğlu, oyundaki performansları ile dakikalarca alkışlandı.

Oyuncuların Performansları Muhteşemdi
On dokuzuncu yüzyılın sonlarında İstanbul’un Taşkasap semtinde yaşayan zeki ve alımlı Hürmüz’ün, geçim sıkıntısından dolayı altı kişiyle evlenmek zorunda kalması fakat bir gün hayatının erkeği ile karşılaşması ve peş peşe tüm kocalarının eve gelmesiyle ortaya çıkan durum komedilerinin anlatıldığı oyun, büyük beğeni topladı. Oyunun sonunda Salihli Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Nilhan Kılıç, performanslarından dolayı oyuncuları tebrik ederek çiçek takdiminde bulundu.