Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
12.06.2018 13:28

MASKİ Genel Müdürlüğü, kartlı su sayacı abonelerinin daha hızlı ve kolay bir şekilde yükleme yapabilmeleri için il genelinde 90 adet ‘MASKİ Pratik’ cihazını hizmete kazandırdı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kartlı su sayacı kullanan abonelere işlem kolaylığı sağlamak adına ‘MASKİ Pratik’ cihazlarının sayısını artırıyor. Bu kapsamda, şu ana kadar il genelinde 90 adet cihazın montajı tamamlandı. 7/24 avans yükleme, geçmiş dönem borçlarının ödenmesi ve 'pratik.manisasu.gov.tr' adresine girerek ödeme imkanı sağlayan ‘MASKİ Pratik’ cihazları, abonelerin günlük hayatını kolaylaştırıyor.
Kredi Kartı ile Dolum İmkanı
Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından donanım tasarımı ile yazılımı yapılan cihazlarda hayata geçirilecek güncellemeler ile artık internet sitesine girmeden kredi kartı ile de dolum yapılabilecek. Bu sayede aboneler, nakit işlemler dışında her işlemi Türkiye’de bir ilk olan cihaz ile gerçekleştirecek. www.manisasu.gov.tr adresinden MASKİ Pratik cihazlarının bulunduğu noktalar hakkında detaylı bilgi alınabilmektedir.
İşte MASKİ Pratik’lerin olduğu noktalar:
Yunusemre: 75. Yıl, Hafsa Sultan, Barbaros, Laleli, Merkez Efendi, Akmescit, Atatürk, Muradiye, Güzelyurt Mahallesi Ingolstadt Bulvarı ile Şeyh Fenari Camii Önü, Şoförler Cemiyeti Karşısı, Uncubozköy Camii Durağı, Kenan Evren Sanayi Sitesi.
Şehzadeler: Yarhasanlar Ek Hizmet Binası, Alaybey, Nurlupınar, Aşağıçobanisa, Karaoğlanlı, Sancaklı Bozköy, Sancaklı İğdecik, Cumhuriyet, Şehitler, 2. Anafartalar, Turgut Özal, Ahmet Bedevi, Akpınar, Bayındırlık, Akıncılar, Kazım Karabekir, İbrahim Çelebi mahalleleri ile Sultan Camii Önü, Ulupark Durağı, Beyazfil Durağı,
Ahmetli: Altı Eylül Mahallesi.
Akhisar: MASKİ hizmet binası ile Atatürk, Cumhuriyet, Efendi, Hürriyet, Reşatbey ve Zeytinliova Mahalleleri.
Alaşehir: MASKİ hizmet binası ile Kavaklıdere, Ilıca, Uluderbent, Yeşilyurt Mahalleleri.
Demirci: MASKİ hizmet binası.
Gölmarmara: MASKİ hizmet binası.
Gördes: MASKİ hizmet binası ile Güneşli Mahallesi.
Kırkağaç: MASKİ hizmet binası ile Bakır, Gelenbe ve Karakurt Mahalleleri.
Köprübaşı: MASKİ hizmet binası ile Borlu Mahallesi.
Kula: MASKİ hizmet binası.
Salihli: MASKİ hizmet binası ile Gökeyüp, Atatürk Mahallesi (Salihli Belediyesi), Kırveli, Kurtuluş, Sart, Yeşilyurt, Yılmaz ve Yörük Mahalleleri.
Sarıgöl: MASKİ hizmet binası.
Saruhanlı: MASKİ hizmet binası ile Gökçeköy, Büyükbelen, Halitpaşa, Mütevelli ve Gümülceli Mahalleleri.
Selendi: Selendi MABEM binası.
Soma: MASKİ hizmet binası, Onüç Eylül, Atatürk, Cenkyeri, Turgutalp, Zafer Mahalleleri ile ilçe otobüs garajı.
Turgutlu: MASKİ hizmet binası ile Bozkurt, Subaşı, Yeni Mahalle, Turan, Mustafa Kemal, Şehitler ve Yılmazlar Mahalleleri.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu