Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.06.2018 12:19

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl MABEM’de eğitim gören öğrencilere yönelik ‘Sınav Kaygısı ve Motivasyon’ semineri düzenlendi. 30 Haziran- 1 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) öncesi düzenlenen seminerde öğrencilerin başarıya giden yolda izlemesi gerekenler Rehber Öğretmen tarafından ayrıntılı bir şekilde anlatıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri (MABEM) her geçen gün yükselen başarı çıtasıyla öğrencilerin vazgeçilmez bir eğitim kurumu haline geldi. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Eğitim Merkezi’nde eğitim gören öğrencilere yönelik Sarıgöl Atatürk Gençlik Merkezi Konferans Salonunda ‘Sınav Kaygısı ve Motivasyon’ semineri düzenlendi. 30 Haziran 1 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) öncesi yapılan seminerde, başarıya giden yolda yapılması gerekenler anlatıldı. Rehber Öğretmen Dilek Bozkurt, öğrencilere başarılı olmuş öğrencilerin nasıl yol izlediklerini sunum eşliğinde bilgiler aktararak anlattı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu