Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
01.07.2018 10:30

Manisa Büyükşehir Belediyesinin en önemli eğitim hizmetleri arasında yer alan MABEM’in eğitmenleri, kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Yeni bir sınav sistemi olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Temel Yeterlilik Testi (TYT) sınavlarında MABEM’in yeniden en yüksek oranlara ulaşacağına inandıklarını belirten Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Manisa Büyükşehir Belediyesinin geleceğin teminatı olan gençlere eğitim desteğinin süreceğini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, MABEM eğitmenleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Geride kalan 2017-2018 eğitim-öğretim yılının değerlendirildiği ve yeni dönem sınavlarının masaya yatırıldığı organizasyonda MABEM’in başarısı da konuşuldu. Yeni bir sınav sistemi olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Temel Yeterlilik Testi (TYT) sınavlarında MABEM’in yine en iyi başarı seviyesini yakalayacağına inancının tam olduğunu belirten Daire Başkanı Ergün Aksoy, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde hayata geçen MABEM eğitim kurumları, başarı seviyesini yüzde 100’lere yaklaştırmış önemli bir eğitim hizmeti olarak göz kamaştırıyor. Yeni dönemde de bu seviyeyi yukarıya taşımak tek hedefimiz olacak. Bu bağlamda tüm eğitmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu