Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.12.2012 09:55

MANİSA Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları’nda (MASMEK) öğrenim gören öğrencilerin bir yılda ortaya çıktığı ürünler, Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından açılan sergide vatandaşların beğenisine sunuldu. Serginin açılışını gerçekleştiren Başkan Ergün, kursiyerleri ve kurs eğitmenlerini tebrik etti.

MASMEK kursiyerlerinin yılsonu sergisi, Belediye Kültür Merkezi Lale Fuaye Salonu’nda açıldı. Açılışa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kültür Müdürü Kemal Çamlıoğlu, MASMEK Müdürü Hayrullah Köroğlu, kurs eğitmenleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. Serginin açılış kurdelesini kesen Başkan Ergün, sergide titanyum, ipek koza, el nakışı, ebru, kuyumculuk, takı tasarım, ahşap boyama, telkari, resim gibi el sanatlarından oluşan kurslarda eğitim gören yaklaşık 300 kursiyerin yaptığı ürünlerin sergilendiğini söyledi. Sergiyi gezerek eserleri inceleyen Başkan Ergün, kurslara yoğun ilgi olduğunu ifade ederek, başarılarından dolayı kursiyerleri tebrik etti. Yıl içerisinde 15 ayrı el sanatı dalında içerisinde yer alan titanyum ve ipek koza çalışmaları hakkında Başkan Ergün'e bilgi veren usta öğretici Fazilet Patel, 200'ün üzerinde eserin son 2 ay içerisinde 32 kursiyer tarafından yapıldığını söyledi. Kültür Merkezi Fuayesi'nde sergilenen 15 ayrı el sanatı dalındaki yaklaşık bin adet el işi ürünü, sergiyi gezen ziyaretçilerden tam not aldı. Serginin yılsonuna kadar açık kalacağı ve eserlerin kursiyerler tarafından satışının yapılacağı belirtildi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu