05.07.2018 12:25

12 yaşında Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun kursuna katılarak uzun yıllar eğitim aldıktan sonra 2 yıldır Şehir Tiyatrosu bünyesinde oyunculuk yapan İrem İner, Türkiye genelinde 39 bin kişinin katıldığı ve Star TV’de yayınlanacak olan ‘Geleceğin Starı’ programında son 16’ya kaldı. İlk bölümü bu akşam 20.00’de yayınlanacak olan programda İner, birinci olabilmek için mücadele edecek.

Yurt çapında aldığı ödüllerle göz dolduran ve Manisa’nın il genelinde vatandaşları tiyatro ile buluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, aynı zamanda yeni yetenekler yetiştirmeye de devam ediyor. Son olarak 12 yaşında Şehir Tiyatrosu’nun düzenlediği kursa katılan ve uzun yıllar boyunca aldığı eğitimin ardından 2 yıldır Şehir Tiyatrosu bünyesinde oyunculuk yapan İrem İner Türkiye genelinde yapılan yarışmada büyük başarı elde etti. Star TV’de yayınlanacak olan ve Türkiye genelinde 39 bin kişinin mücadele ettiği yarışmaya katılan İner, son 16’ya kaldı. Jüri üyeliklerini ünlü isimler Hamdi Alkan, Nurgül Yeşilçay ve Bülent Doğu Parlak’ın yapacağı yarışmanın ilk bölümü bu akşam 20.00’de Star TV ekranlarında yayınlanacak. Yaklaşık 3 ay sürecek olan yarışmada İrem İner, birinci olabilmek için mücadele edecek.