Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.07.2018 13:37

Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla engelli vatandaşlara yönelik desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Demirci ilçesinde yaşamını devam ettiren 3 vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye edildi. Vatandaşlar destekleri nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler.

Engelli vatandaşların gündelik yaşamda zorluk çekmemesi ve rahat bir yaşam sürmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla engelli vatandaşlara desteklerini sürdürüyor. Engellilerin gündelik yaşamlarını zorlanmadan yerine getirebilmeleri ve toplumsal hayata kolay entegre olabilmeleri amacıyla il genelinde akülü tekerlekli sandalye desteği sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesinde de 3 vatandaşın yüzünü güldürdü. Vatandaşlara akülü tekerlekli sandalyelerini, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Demirci Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Kazım Aysan hediye etti. Akülü tekerlekli sandalyelerini alan vatandaşlar; Şerif Çetintaş, Metin Dikmen ve İsmail Anhatun, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz, çok mutluyuz” dediler.
Demirci Hizmet Binasına Ziyaret
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci’de ihtiyaç sahiplerine akülü tekerlekli sandalye hediye edildikten sonra Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Demirci Hizmet Binasına ziyaret gerçekleştirdi. Demirci Muhtarlıklar İşleri Müdür Vekili Kazım Aysan ile projelerden ve gerçekleştirilen çalışmalar üzerinde görüş alışverişinde bulundu. Kısa süreli ziyaret sona erdi.
Demirci Yeni Gasilhane Binasını İnceledi
Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan Demirci Gasilhane Hizmet Binası’nı Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ziyaret etti. Ziyaret esnasında gasilhane personeliyle tokalaştıktan sonra yapılan Gasilhane binasının bölümlerini dikkatle inceleyen Mustafa Genç, yeni gasilhanenin ihtiyaç olduğunu ve bu ihtiyacın giderilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç yeni yapılan ve faal hale getirilen Gasilhane ile ilgili bilgileri Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Bakım Onarım Şube Müdürü Gökhan Oğuz Kaya’dan edindi. Mezarlığın içini gezen Mustafa Genç, temizliğine dikkat çekti ve tebrik etti. Mezarlık ziyareti depo incelemesi ardından sona erdi.
Demirci MABEM Binasına Ziyaret
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Genç ve Demirci Muhtarlık İşleri Müdür Vekili Kazım Aysan ile birlikte, Demirci’de bulunan MABEM binasına ziyarette bulundu. MABEM personellerinin karşılaması beraberinde heyet MABEM binasını gezdi. Derslik ve binayı inceleyen Mustafa Genç, eğitim seviyesi ve başarı yüzdesi ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu