Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
03.01.2013 17:40

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Kültür Müdürü Kemal Çamlıoğlu’nu ziyaret etti.Manisa’da kültürel faaliyet konusundaki en önemli birimlerden birinin Kültür Müdürlüğü olduğunu söyleyen Özel, “Bu önemli göreve getirilen Kemal Çamlıoğlu’nu tebrik ediyorum. Makamların geçici hizmetlerinse kalıcı olduğunun bilinciyle kentimizin menfaatine olacak her hizmette kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Kültür Müdürü Kemal Çamlıoğlu, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel’i ağırladı. Özel’e CHP Merkez İlçe Başkan Vekili Yaşar Çintay ve Reis Öncü de eşlik etti. MASMEK Müdürü Hayrullah Köroğlu da ziyarette hazır bulundu. Çamlıoğlu’na yeni görevi dolayısıyla nezaket ziyaretinde bulunmak istediklerini belirten Özel, görevinde kendisine başarılar diledi. Çamlıoğlu ile siyaset öncesine dayanan bir dostlukları olduğunu belirten Özgür Özel, “Değerli dostumuz Kemal Çamlıoğlu her zaman Manisa’ya hizmet etme gayretinde olmuş değerli bir eğitimcimizdir. Manisa Belediyesi içerisinde yapılan görevlendirme ile de bu hizmetlerine devam ediyor. Bu anlamda memnuniyetlerimi ifade etmek istiyorum. Bu makam siyasi değil, Manisa’nın marka şehir olma noktasındaki çabaların gösterileceği bir yerdir. Biz de elimizden geldiğince kendisine katkı sağlamaya çalışacağız. Bilindiği üzere değerli Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile yerel seçimlerde rakip olmuştuk. Siyaseten bundan sonra da rakip olacağız. Ama konumlarımız ne olursa olsun önemli olan Manisa’ya katkı sağlamaktır. Makamlar geçicidir. İleride bir araya gelip geçmişin anılarını yad edecek olmamız Manisalılık kültürüne dair önemli gösterge olacaktır. Kentimize ne kadar turist gelirse, kültürel değerler açısından sergileme noktasında ne kadar başarılı olunursa, Türkiye’de ve dünyada Manisa’nın tanınmasına ne katkı sağlayabilirsek bizlerin menfaatine olacaktır. Ayrıca kimse seçimlerde aldığı oylarla değil Manisa’ya ne katkı sağladığı ile anılacak. Manisa’nın evlatları olarak kavga ederek değil, yaptığımız hizmetlerle anılmak isteriz” dedi. Kemal Çamlıoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu, “Siyasi rekabet mutlaka olacaktır ama önemli olan hep beraber kentin marka olması noktasında verdiğimiz hizmetlerdir. Sayın Belediye Başkanımızın bu göreve bizleri layık görmesi bizleri onurlandırmıştır. Hangi siyasi partiden olursak olalım, duruşumuz ne olursa olsun bu kentte yaşıyoruz. Sizlere nezaketinizden dolayı teşekkür ediyorum”

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu